Creare Web Site – WordPress

Cream site-uri web si magazine online prin WordPress cu un design unic, placut si usor de folosit de catre utilizatorii tai. Cream site-uri de orice tip, indiferent ca este destinat pentru Business, Magazin Online, Blog sau Site de Prezentare si multe altele. Ceea ce contine site-ul ramane la alegerea ta, astfel tu decizi cum arata site-ul pentru a atinge scopul si functionalitatea business-ului tau.

Beneficii folosind WordPress:

- Design responsive pe orice tip de device                                                        
- Panou de administrare
- Design dedicat, unic si dinamic
- Implementari pentru orice tip de site
- Optimizare SEO
- Multi-Language Support

Creare magazin online

Vanzarea online este mai mult decat construirea unui magazin online. Magazinele online ar trebui sa fie optimizate pentru motoarele de cautare (SEO), usor de folosit si de actualizat. Mai important, construirea brandului si utilizarea usoara a site-ului ar trebui sa fie principala grija pentru a da incredere vizitatorilor sa cumpere de la magazinul tau online.

Uitati de ce ne place mai mult un sistem CMS (content management system) precum OpenCart, Magento sau Prestashop decat o platforma facuta de la zero:

Costuri si rapiditate

Aceste platforme vin deja facute cu o multime de functii prestabilite, ceea ce inseamna ca sunt mai ieftine si mai rapid de construit, iar tu vei incepe afacerea online mult mai repede.


Creativitate

Doar din cauza ca sunt construite dinainte nu inseamna ca sunt limitate in ceea ce priveste design-ul. Putem face orice design dorit de clientul nostru in functie de diferite palete de culori sau caracteristici dorite. Toate beneficiile excluzand orice compromis.


Suport mobil

Putem sa cream o varianta mobila a site-ului tau. Asta inseamna ca vizitatorii tai au o experienta mai buna la navigarea pe site, rezulta ca este mult mai probabil sa faca o achizitie.


Securitate

Chiar daca cream un magazin personalizat sau daca folosim OpenCart, Magento ori Prestashop, securitatea este preocuparea noastra principala. Clientii tai trebuie sa stea linistiti in ceea ce priveste securitatea datelor personale.


Administrare

CMS-urile ofera versatilitatea si libertatea de control a fiecarei parti a magazinului tau incluzand foarte multe functii gen promotii, rapoarte si analiza vizitatorilor, revizuirea produselor, suport pentru diferite monede, livrare si transport, serviciul clienti, managementul comenzilor, mai multe posibilitati de plata, etc.


Modalitati de plata

Exista mai multe modalitati de plata: carte de credit, ramburs, Paypal, Google checkout, plata prin mobil, etc. Se poate discuta despre fiecare in parte, care se potriveste mai bine magazinului tau online.


Optimizare naturala pentru motoarele de cautare SEO

Platformele CMS sunt pregatite din start pentru optimizare SEO, mai usor de optimizat SEO decat un site facut de la zero si motoarele de cautare pot indexa site-ul corect in cel mai scurt timp. Asta inseamna ca motoarele de cautare gen Google/Bing/etc pot sa ridice gradul site-ului si sa apareti pe primele pagini in cautari. Un grad mai bun inseamna mai multi posibili clienti si cresterea mai rapida a afacerii online.


Ce este un CMS?

Opencart, Magento sau Prestashop sunt platforme de eCommerce(comert electronic) cu multe functii prestabilite, construite cu tehnologie open source, care ofera proprietarilor de magazine online o flexibilitate fara precedent si de control asupra designului, continutului si functionalitatea site-ului lor de comert electronic. Interfata de administrare a CMS-urilor este foarte intuitiva si dispune din start de o puternica strategie de marketing, optimizarea naturala a motoarelor de cautare (SEO) si instrumente de administrare de
produse.